Loren Blanco

Muurschilderingen

Muurschildering voor bij je thuis of voor je bedrijf. Een muurschildering is uniek en persoonlijk en is daardoor een echte blikvanger in elke ruimte. Ik gebruik verschillende technieken en kleuren om diepte en beweging in een muurschildering vast te leggen. Zo word je als kijker meegenomen in het schilderij.

Je kunt kiezen voor een klein detail op een muur of voor een volledige wand of kamer. Ik maak muurschilderingen voor particulieren, denk aan een baby- of kinderkamer, keuken, woonkamer. Ook voor bedrijven, zoals winkels, restaurants, zorginstellingen, kantoren en scholen.

Door verschillende details, zoals doorloop op een andere muur of door rekening te houden met de meubels en decoraties wordt de muurschildering helemaal op jouw situatie afgestemd. Wil je liever geen schildering op de muur, vanwege een grove textuur van de ondergrond of een toekomstige verhuizing, kies dan voor een schilderij op een schildersdoek of een MDF-paneel.

Prijzen & Beschikbaarheid

De prijs is afhankelijk van de grootte, de structuur van de muur en de hoeveelheid details die je wilt. Je kunt ongeveer rekenen op een bedrag van €450,- per dag (8 u).  Inclusief materialen en btw. Dit is exclusief het voorbereidende werk en reiskosten €0,26 per km vanaf Amersfoort.


De meeste muurschilderingen zijn in één of anderhalve dag klaar.
Het inplannen van een muurschildering lukt meestal binnen 4 à 6 weken.
Neem contact op

Werkwijze

Wat leuk dat je interesse hebt in een muurschildering. In dit stappenplan lees je alles over de werkwijze, wat je kunt verwachten en alle praktische informatie die nodig is om tot jouw unieke persoonlijke muurschildering te komen.

• Misschien heb je al een duidelijk idee van wat je zou willen. Hoe meer informatie je kunt aanleveren hoe beter. Heb je inspiratiefoto’s, voeg die dan aan het formulier toe. Misschien twijfel je nog of heb je behoefte aan meer inspiratie, bekijk dan mijn werk op instagram, facebook  en pinterest.

• Geef aan hoe groot de muurschildering moet worden (breedte/ hoogte, muurvullend of een deel van de muur) en wat voor soort muuroppervlak het is (stuc, behang, korrels), welke basiskleur de muur heeft, en voor welke ruimte, binnen of buiten. Let op: hoe gladder de muur, hoe strakker het resultaat. Met glad bedoel ik gestuct, beschilderbaar behang of glasvezel / glasvlies. Als de muur een structuur heeft (bijv. spachtelputz), kan een muurschildering ook, maar het kost extra tijd en kleine details zijn niet mogelijk.

• We bespreken je wensen en ideeën, en ik geef een globale indicatie van de kosten.

• Let op: een aanbetaling van 10% wordt gerekend voor het maken van het ontwerp en het reserveren van de datum.


•Als je akkoord gaat met de offerte, ga ik voor je aan de slag. Naar aanleiding van jou wensen en ideeën maak ik een schets op schaal. Het is fijn als je foto's van de ruimte kunt aanleveren, kan ik een virtuele schets voor jou  maken.


Naar het bestelformulier
Copyright 2023 Loren Blanco 
nl_NLDutch