Loren Blanco

Illustraties

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk trouw- of geboortekaartje? Ik maak illustraties in opdracht die helemaal aansluiten bij jouw wensen. Deze worden op een papier van hoog kwaliteit in formaat A4 gemaakt. Ik scan het origineel en jij krijgt een digitale versie in formaat pdf en jpg. Het originele werk stuur ik per post. Prijzen van illustraties gaan vanaf €85,00.

Ook kun je een keus maken uit de verschillende standaardopties. Hierbij zijn een aantal variaties mogelijk in hoofdfiguur, details en lettertypes. Ik zorg voor een harmonieus geheel en stuur je het eindresultaat digitaal toe.

Ik maak ook illustraties voor mijn eigen lijn ansichtkaarten, kunstdrukken en posters. Deze kan je vinden in mijn webshop.

Illustraties voor een boek of website

Wil je exclusieve illustraties voor jouw bedrijf of ben je een schrijver en wil je mijn illustraties in jouw boek? Neem contact met me op. Dan kunnen we komen tot een geweldige samenwerking.

Werkwijze

Laat me weten wat jij in gedachten hebt. Hoe meer details hoe beter.
· Elementen zoals bloemen, vogels, bomen, wolken, zee

· Voorkeur van kleuren

· Voor welke gelegenheid is het

· Zijn er emotionele elementen waarmee ik rekening moet houden? Bv. De betekenis van de naam van je kind. Of de lievelingsbloem van je geliefde.

· Heb je inspiratiefoto’s, voeg deze dan toe aan het formulier. Heb je die niet, kijk dan in mijn webshop om mijn werk te zien  of mijn Pinterest account voor inspiratie.

· Met alle informatie kan ik een vrijblijvende offerte maken. Na dat je akkoord gaat stuur ik een factuur en link voor een aanbetaling van 40% van de totale prijs.

· Na de aanbetaling ga ik aan de slag voor je. Ik maak een schets voor je. Als we deze besproken hebben, ga ik de illustratie afwerken.

· Je krijgt een foto van het eindresultaat en als je akkoord gaat, stuur ik het per e-mail en per post.

· Het resterende bedrag dient volledig betaald te worden voor de verzending.
Naar het bestelformulier
Copyright 2023 Loren Blanco 
nl_NLDutch