Loren Blanco

Schilderijen

Een schilderij kan een grote impact hebben op de sfeer en uitstraling van een kamer of kantoor. Een mooi kunstwerk aan de muur kan een ruimte direct opvrolijken of juist een gevoel van rust en harmonie geven.

Of je nu kiest voor een figuratief of abstract schilderij of een eigentijds kunstwerk, je kunt bij mij terecht. Je kunt mijn werk vinden in mijn webshop. Zoek je toch iets anders, dan ga ik graag voor jou aan de slag om een op maat gemaakt schilderij voor jou te maken. Wil je het liever eerst live zien? Neem contact op om een afspraak te maken om langs te komen in mijn atelier.

Schilderijen in opdracht

Wil je iets gepersonaliseerd en specifiek op jouw wensen afgestemd? Ik werk graag met jou samen om voor jou een uniek schilderij te maken. 

Bekijk mijn portfolio

Werkwijze

Laat me weten wat jij in gedachten hebt. Hoe meer details hoe beter.
· Kijk bij mijn eerdere werk om te zien wat de mogelijkheden zijn. Van grove penseelstreken en uitdagend kleurgebruik tot meer realistisch werk.

· Wil je het schilderij abstract of figuratief?

· Geef aan welk formaat schilderij je wilt: vierkant, rechthoek of rond.

· Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren?

· Welk soort verf heeft je voorkeur: acryl of aquarel?

· Wil je het schilderij, tegen een meerprijs, laten inlijsten in een baklijst?

· Geef aan of je het schilderij komt ophalen in Amersfoort of dat je wilt dat ik het opstuur (dan komen er kosten bij voor inpakken en verzenden).

· Nadat er akkoord is gegeven voor de offerte stuur ik een factuur en een aanbetaling link voor 40% van de totale kosten. Deze zijn voor aanschaf van materialen en voorbereidend werk. Het resterende bedrag dient volledig voor de verzending of ophalen betaald te worden.

· Na de aanbetaling ga ik aan de slag voor je. Ik maakt een sketch. Als we deze gesproken hebben ga ik jou schilderij maken.

· Wanneer het schilderij klaar is, dan stuur ik je een foto van het resultaat. Ben je ermee akkoord, dan ga ik het vernissen.

· De levertijd van een geschilderd portret is meestal tussen de 4 en 6 weken.
Vraag een offerte aan
Copyright 2023 Loren Blanco 
nl_NLDutch